H3O Pro

herbalife_H3O

Kako od svog tijela zahtijevamo više tijekom vježbanja, bitno je da mu pomognemo i pružimo što mu treba. Iz tog razloga H3O Pro™izotonični napitak daje puno više od drugih vodećih proizvoda na tržištu.

H3O Pro™ izotonični napitak, kojeg su razvili stručnjaci za prehranu sportaša, inovativni je izotonični napitak koji pomaže u postizanju odličnih rezultata, pružajući:

  • Hidrataciju: H3O Pro™ nadomješta osnovne elektrolite poput natrija, kalija, kalcija, magnezija i klorida koje gubimo znojenjem. Na taj način brže vraćate izgubljenu tekućinu i izbjegavate negativne fizičke učinke dehidracije poput bolova u mišićima, umora i glavobolja.
  • Energiju i izdržljivost: mješavina ugljikohidrata koja daje energiju opskrbljuje Vaše tijelo energijom koja djeluje odmah i koja traje, čime se sprječavaju neželjeni padovi energije – održavajući Vas na vrhuncu!
  • Apsorpcija: Vitamin B kompleks koji otpušta energiju pomaže Vašem tijelu apsorbirati hranjive tvari iz H3O Pro™napitka, čime Vam osigurava energiju za postizanje dobrih rezultata.
  • Antioksidanska zaštita: Najvažniji antioksidanti poput vitamina C i E pomažu u zaštiti Vašeg tijela od potencijalno štetnih utjecaja slobodnih radikala nastalih tijekom napornog vježbanja ili bavljenja sportovima.
  • Izuzetni rezultati – izuzetan okus! H3O Pro™ je čisti izotonični napitak s okusom limuna, koji Vas osvježava, hidratizira i pomaže Vam postići najbolje rezultate bez obzira na sport kojim se bavite.

Ne sadrži: umjetna sladila, umjetne okuse, konzervanse

Print Friendly, PDF & Email