Herbalife

herbalife_wellness_oaza_01

Više od 30 godina Herbalife je vodeća kompanija na području prehrane i znanosti o kontroli tjelesne težine. Zahvaljujući izuzetnim proizvodima i rezultatima koje postižu, ostvarujemo našu misiju mijenjanja života ljudi. Istovremeno, zahvaljujući nevjerojatnoj poslovnoj mogućnosti, iz dana u dan nam se pridružuje sve više ljudi ostvarujući svoje snove na provjeren i pošten način.

Odavno je poznato da je ravnomjerna, prirodna i zdrava ishrana uvjet zdravlja i vitalnosti. Ono čega nismo bili svjesni je da je hrana samo dio ishrane. Da bi ste bili vitalni i zdravi nije važno samo što jedete, već i da hrana bude brzo i pravilno probavljena, apsorbirana i što je najvažnije asimilirana, tj. prihvaćena od organizma.

Fascinantna je činjenica da je naše tijelo potpuno obnovljivo! Svakih 90 dana u potunosti se obnove krvne stanice; svakih 12 mjeseci meka tkiva, a svakih 7 godina kosti. Nije li bitno što smo tim stanicama ponudili kao “građevni materijal” u međuvremenu?!

Na koncu, Hipokrat, otac moderne medicine, davno je rekao:
“Sve što jedemo, gradi nas i mijenja. Hrana je naš lijek!”

Herbalife pristup prehrani temelji se na načelu ravnoteže korištenjem ovih triju tehnologija:

  • znanost o hrani
  • znanost o ljekovitim biljkama
  • dodaci prehrani s mikrohranjivim tvarima

Postigli smo da se herbalife proizvodi međusobno nadopunjuju kako bi Vam pomogli u poboljšavanju apsorbiranja hranjivih tvari iz hrane. U tom procesu,
ova izuzetno važna ravnoteža hranjivih sastojaka i biljaka, optimizira vašu sposobnost pravilnog probavljanja hrane. Time se osigurava da će hranjivo iz hrane dospjeti do stanične razine. Kada dođe do smanjene apsorpcije hranjiva u stanice našeg organizma posljedica su mnoge smetnje i kronične bolesti.
Svjetska Zdravstvena Organizacija pretilost navodi kao problem današnjice i karakterizira ju kao epidemiju! Niz je bolesti i poremećaja koji su direktno povezani s debljinom.

Herbalife sistem stanične prehrane je zdrav, prirodan i cjelovit način prehrane, namijenjen svima koji se žele osjećati bolje!

  • potiče i pospješuje prirodno čišćenje organizma od otrova unesenih iz hrane, pića ili zraka
  • regulira razinu soli u organizmu
  • zaustavlja rast masnih stanica i odstranjuje celulit
  • pravilnom i discipliniranom uporabom, tjelesna težina se prilagođava optimalnoj
  • regulira metabolizam i vodi ga prema optimalnom stanju
  • regulira krvni tlak, te razinu šećera i kolesterola u krvi (iako nije lijek za te bolesti!)

Važno je napomenuti da herbalifeov program stanične prehrane NIJE DIJETA! Kao posljedica zdrave, pravilne i potpune ishrane stanica (a ne samo želuca) smanjuje se prevelika tjelesna težina, a povećava se kod pothranjenih.

Print Friendly, PDF & Email