Suradnja

 

Međunarodni poslovni paket-IBP


Učlanite se i ostvarite pogodnosti!
Kupnjom IBP-a postajete članom Herbalife kompanije i ostvarujete popust od 25% – 50%. Uz člansku iskaznicu koja vrijedi u čitavom svijetu, dobijate brošure i materijale za obuku, te osnovne Herbalife proizvode po povlaštenoj cijeni.

Zašto IBP?

Potpisom pristupnice koja se nalazi u IBP – u postajete član Herbalife kompanije, dobivate svoj ID (kodni broj) i ostvarujete slijedeće pogodnosti:
Svi proizvodi su za vas na trajnom popustu od minimalno 25% uz obnovu godišnjeg članstva Bez obveza – proizvode možete kupiti kada želite i koliko želite, bilo da je to i samo jedan proizvod godišnje Međunarodno članstvo u 94 zemlje, u kojima možete slobodno kupovati proizvode direktno od kompanije po veleprodajnim cijenama Imate mogućnost otvoriti obrt i pokreneti vlastiti posao sa minimalnim ulogom Priliku da radite od kuće Sloboda izbora – puno radno vrijeme ili dio radnog vremena, odlučujete sami! Priliku da sebi i svojoj obitelji omogućite financijsku neovisnost

Što sve sadrži IBP

Herbalife osnovni prehrambeni proizvodi:
• Formula 1 – okus vanilije
• Formula 2 – multivitamin complex
• Fiber and Herbs – vlakna i ljekovito bilje
• Thermojetics čaj – 50g
• DVD – osobno prilagođena rješenja za prehranu
• literatura o osnovnim proizvodima
• zanimljivi materijali o proizvodima i njihovoj ulozi u optimalnom, aktivnom načinu života
• shaker
• kutijica za tablete
• bedž
Sadržaj IBP – a smješten je u kvalitetnu, vrlo privlačnu torbu ukrašenu znakom Herbalifea.
Potpisnik pristupnice treba biti punoljetna osoba. Ne gubite ni trenutka – počnite činiti nešto
i za sebe – naručite Poslovni paket Herbalife već danas i pridružit ćete se timu
istomišljenika koji već 30 godina mijenjaju svoj život na jednostavan i zabavan način.

kontakt

–HERBALIFE POVIJEST

Herbalife Ltd. (oznaka na njujorškoj burzi: HLF) je globalna kompanija za nutricionističke proizvode i direktnu prodaju. Naši proizvodni asortiman obuhvaća proteinske napitke, proteinske međuobroke, dodatke prehrani, energetske pripravke i dodatke sportskoj prehrani, te proizvode za osobnu njegu. Globalna misija kompanije je ‘mijenjanje života ljudi prodajom naših proizvoda putem mreže od 1,8 milijuna nezavisnih Distributera koji posluju u 84 zemalja širom svijeta. Onima koji žele postati Distributeri kompanija nudi i unosnu poslovnu priliku.

Herbalife je godine 1980. osnovao poduzetnik Mark Hughes u Kaliforniji. Hughes je umro godine 2000. U srpnju 2002. kompaniju je kupila skupina investitora na čelu s Whitney & Co LLC i Golden Gate Capital, Inc. U travnju 2003. u kompaniju je došao Michael O. Johnson na mjesto generalnog direktora.  Johnson je proveo 17 godina u Walt Disney Corporation, a prije odlaska je bio na funkciji predsjednika Disney International, tako da je u Herbalife došao kao dokazani uspješni lider i menadžer koji je postigao značajne uspjehe u razvoju posla, globalnom poslovanju, vodstvu u prodaji, marketingu i inovaciji proizvoda.

U prosincu 2004. kompanija je provela javnu ponudu dionica i njene su dionice sada uključene u promet njujorške burze pod oznakom “HLF.” Kompanija je 2008. postigla rekordnu prodaju od 3,5 milijarde dolara. kontakt

–HERBALIFE: KORPORACIJSKA ODGOVORNOST

Zakladu Herbalife Family Foundation je 1994. osnovao Mark Hughes, već osnivač Herbalifea, a zaklada je posvećena poboljšanju kvalitete života djece kroz vlastite programe i podršku neprofitnim organizacijama u zajednici koje brinu o prehrani siromašne djece.

Godine 2005. Zaklada Herbalife Family Foundation je s ponosom uvela program Casa Herbalife čija je svrha pomoći u osiguravanju zdravih i hranjivih obroka kroz partnerstva s postojećim humanitarnim organizacijama koje skrbe o djeci. Ovaj program za ugroženu djecu dobio je ime prema sirotištu Casa Herbalife, koje je Zaklada Herbalife Family Foundation izgradila u Brazilu 1998. i kojem i dalje pomaže. Sada imamo više od 30 programa Casa Herbalife širom svijeta.

Uz otvaranje i razvijanje programa Casa Herbalife u čitavom svijetu Herbalife Family Foundation često reagira u slučaju prirodnih katastrofa i pomaže namjenskim sredstvima, kao što je bio slučaj kod pomoći žrtvama tsunamija, potresa i uragana.

DOBROBIT ZAPOSLENIKA

Herbalife je kompanija koja svoje riječi provodi u djela. U veljači 2008. časopis Men’s Fitness proglasio je Herbalife jednom od <15 najzdravijih kompanija> . Zaposlenici se potiču pri sudjelovanju u programu kompanije nazvanom Wellness for Life, kako bi poboljšali svoje općenito dobrostanje kroz mjesečne informativne sastanke, fitness, zdravu prehranu i sudjelovanje u sportskim manifestacijama koje kompanija sponzorira, poput trijatlona.

MJESTO LIDERA U BRANŠI

Herbalife je uključen i igra aktivnu ulogu u velikom broju trgovinskih organizacija u svojoj branši, među kojima su i Svjetska federacija udruga direktne prodaje (The World Federation of Direct Selling Associations), Federacija europskih udruga direktne prodaje (Federation of European Direct Selling Associations) i više od 40 nacionalnih udruga za direktnu prodaju. Herbalife je član-osnivač međunarodnog Saveza udruga za dodatke prehrani/hranu (International Alliance of Dietary Supplement/Food Associations – IADSA), te član-osnivač i član uprave europske organizacije za odgovornu prehranu (European Responsible Nutrition Alliance – ERNA) i Koalicije za očuvanje Zakona o zdravlju i edukaciji o dodacima prehrani (Coalition to Preserve DSHEA). Herbalife isto tako ima svoje predstavnike u Upravama Vijeća za odgovornu prehranu (Council for Responsible Nutrition – CRN) u Sjedinjenim Državama i u Ujedinjenom Kraljevstvu, kao i u organizaciji Natural Products Association and the Dietary Supplement Education Alliance. Herbalife je također član Vijeća za proizvode za osobnu njegu (Personal Care Products Council) u Sjedinjenim Državama. kontakt

–HERBALIFE SPORTSKA SPONZORSTVA

U ožujku 2008. Kompanija je najavila petogodišnje produženje ugovora s AEG vrijedno nekoliko milijuna dolara, čime je Herbalife postao službeni sponzor nogometnog kluba Los Angeles Galaxy. Prema tom ugovoru Herbalife ima pravo isticanja svojeg brenda na dresovima igrača od sezone 2008. nadalje.

Nedavno je kompanija objavila da je sklopljen važan četverogodišnji ugovor s Američkim omladinskim nogometnim savezom – American Youth Soccer Organization (AYSO) kojim je Herbalife postao Službeni nutricionistički savjetnik i dobavljač wellness proizvoda ove vodeće američke nogometne organizacije. Slično kao i kod Herbalifeovog ugovora s nogometnim prvoligašem Los Angeles Galaxy, temeljem sponzoriranja AYSO, Herbalife ima pravo isticati svoje ime i logotip na prednjoj strani dresova igrača AYSO.

Kompanija sponzorira i više od 60 sportskih i rekreativnih događaja, aktivnosti i sportaša širom svijeta, čime se potvrđuje predanost kompanije zdravom načinu života uz dobru prehranu. Među tim sponzorstvima su i East West Bank Classic i Amgen Tour of California u Sjedinjenim Državama. Herbalife je isto tako sponzorirao AVP Pro Beach Volleyball Tour tijekom sezona 2004. – 2008.

Trijatlon Mazda London Triathlon, najveće takvo natjecanje u svijetu, jedan je od devet trijatlona koje Herbalife sponzorira. Godine 2008. oko 2000 nezavisnih Distributera i zaposlenika Herbalifea natjecali su se kao Tim Herbalife – mnogima od njih to je bilo prvo sudjelovanje u takvom natjecanju. Ostala sponzorirana natjecanja su raznolika – od tenisa u Japanu do veslačkih utrka u Hong Kongu do badminton turnira u Filipinima. Mnogi od sportaša koje sponzorira Herbalife imaju za cilj sudjelovanje na Olimpijskim igrama 2008. u Kini. kontakt

 

–HERBALIFE – ZNANOST

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Herbalife ustrajno postavlja standard prema kojem se mjere sve prehrambene kompanije. Kroz znanstvena istraživanja koja se provode širom svijeta unaprijeđujemo znanost o prehrani. Od 2003. godine značajno smo povećali izdatke za istraživanje i razvoj, kako bismo unaprijedili proces razvoja proizvoda process.

U godini 2011. Kompanija je potrošila ukupno oko 25 milijuna američkih dolara za znanstvena područja istraživanja i razvoja, tehnologije poslovanja, znanstvena pitanja, osiguranje i kontrolu kvalitete, sigurnost proizvoda i udovoljavanje propisima. Dodatnih 11 milijuna dolara kompanija je potrošila na pitanja nutricionistike, ishođenje dozvola za proizvode i stratešku nabavu sirovina i usluga.

U Herbalifeu radi 180 znanstvenika, od kojih ih 19 ima doktorate. Uz interno osoblje kompanije tu je i 30 znanstvenika savjetnika, svi s doktortima. Od siječnja 2011. do danas (ožujak 2012.) kompanija je pokrenula 12 kliničkih ispitivanja, od kojih se pet odnosi na proizvod Formula 1.

Napomena: Formula 1 je postojeći proizvod, pa stoga nije uključena u troškove za istraživanje i razvoj prijavljene prema postojećim pravilima računovodstvenih standarda FASB, prema kojima se troškovi mogu klasificirati kao istraživanje i razvoj samo ako se odnose na nove proizvode ili «značajna» izmjene postojećih proizvoda.

Herbalife unaprjeđuje istraživanje i razvoj dodataka prehrani na više frontova. Godine 2003. Herbalife je Centru za ljudsku prehranu Sveučilišta Kalifornija u Los Angelesu dodijelio donaciju za osnivanje Laboratorija za staničnu i molekularnu prehranu Mark Hughes koji će unapređivati istraživanje znanosti o ljudskoj prehrani. Uz to je kompanija nedavno otvorila novi Centar za proizvode i znanost na površini od gotovo 1000 m2 u svojem poslovnom objektu South Bay u kalifornijskom gradu Torrance. U kolovozu 2008 kompanija je dodijelila donaciju za istraživanje Nacionalnom centru za istraživanje prirodnih proizvoda pri Fakultetu farmacije Sveučiliša u Mississippiju. Ta će potpora omogućiti znanstvenicima Centra prepoznavanje i proučavanje biološki aktivnih kemikalija u biljkama koje se mogu koristiti u razvoju budućih Herbalifeovih dodataka prehrani i proizvoda za njegu kože. kontakt

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email