Doručak ili ne..??

Vaš doručak može utjecati na to kako razmišljate, kako se osjećate i kako postupate. Doručak na bazi jednostavnih ugljikohidrata. Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Počinje li vaš dan s bijelim kruhom, zašećerenim žitnim opširnije »

Što je to wellness?

Svakoga dana tražimo nešto što će nam pomoći da se osjećamo bolje, kako bi i mi sami, a i oni oko nas, više uživali u svom vremenu! Wellness je osjećati se i izgledati bolje! Wellness je stanje dobrog fizičkog i mentalnog dobrostanja, a održava se pravilnom opširnije »

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani pripadaju u jednu od grupa hrane za posebne prehrambene potrebe (“dijetetski proizvodi i dodaci prehrani”). To je hrana posebnog sastava ili posebnog načina proizvodnje, različita od uobičajene hrane upravo zbog prehrambenih svojstava i namjene. opširnije »

Formula 1 Sport

Zdrav nutriconistički shake za sportaše. Formula 1 Sport sadrži 219 kalorija po porciji kako bi vam pomogla upravljati sa vašim unosom kalorija. opširnije »

Osnovni podaci o napitku od zobi, jabuka i vlakana • 62% Članova smatra da napitak od zobi, jabuka i vlakana ima veliku prednost u usporedbi s drugim prizvodima koji sadrže vlakna. • Članovi su češće navodili da bi kupili Zob, jabuke i vlakna uz druge proizvode koji sadrže vlakna nego što su izjavili da bi taj proizvod kupili umjesto drugih proizvoda s vlaknima, što ukazuje na potencijal opširnije »

 

CR7 Drive

CR7 Drive

Pregled proizvoda

CR7 Drive je napitak s ugljikohidratima i elektrolitima za održavanje izdržljivosti tijekom produljenog vježbanja, savršen za konzumiranje za vrijeme vježbanja ili sporta.

Radi se o otopini ugljikohidrata i elektrolita koja dokazano pospješuje apsorpciju vode za vrijeme tjelesne aktivnosti i pomaže u održavanju izdržljivosti *, bilo da se radi o napornoj nogometnoj utakmici ili vježbanju u teretani.

Ključne prednosti

 • Ukusan i osvježavajuć napitak s ugljikohidratima i elektrolitima za konzumiranje za vrijeme vježbanja.
 • Razvijen u suradnji s Cristianom Ronaldom, jednim od elitnih svjetskih nogometaša.
 • Otopina ugljikohidrata i elektrolita koja dokazano pomaže kod sportova izdržljivosti*.
 • Pospješuje i apsorpciju vode za vrijeme vježbanja**.
 • Manje od 100 kcal po porciji, za lakšu kontrolu kalorijskog unosa.

*Otopine ugljikohidrata i elektrolita doprinose održavanju izdržljivosti kod produljenog vježbanja.

**Otopine ugljikohidrata i elektrolita pospješuju apsorpciju vode tijekom tjelesnog vježbanja.

Detalji o proizvodu

 • Vrećice: Pomiješajte 27 g (jednu vrećicu) praška s 500 ml vode i dobro protresite. Najbolje konzumirati za vrijeme vježbanja.
 • Kutija: Pomiješajte 27 g (2 mjerice) praška s 500 ml vode i dobro protresite. Najbolje konzumirati za vrijeme vježbanja.

Ovaj proizvod uzimajte u okviru uravnotežene i raznolike prehrane, kao dio zdravog, aktivnog načina života.

Ukratko

 • Svaka porcija CR7 sadrži manje od 100 Kcal.
 • Ugodan za piti zahvaljujući decentnom okusu Acai bobica.
 • CR7 DRIVE je otopina ugljikohidrata i elektrolita koja dokazano pospješuje apsorpciju vode za vrijeme tjelesne aktivnosti i pomaže održati izdržljivost*.
 • CR7 Drive sadrži i vitamin B12, koji pomaže održati metabolizam energije i normalnu funkciju imunosnog sustava.
 • Razvijeno u suradnji s Cristianom Ronaldom, jednim od elitnih svjetskih nogometaša.

  Detalje o proizvodu pogledajte ovdje.
  Svojstva o proizvodu pogledajte ovdje.
  Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.

Print Friendly, PDF & Email