Doručak ili ne..??

Vaš doručak može utjecati na to kako razmišljate, kako se osjećate i kako postupate. Doručak na bazi jednostavnih ugljikohidrata. Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Počinje li vaš dan s bijelim kruhom, zašećerenim žitnim opširnije »

Što je to wellness?

Svakoga dana tražimo nešto što će nam pomoći da se osjećamo bolje, kako bi i mi sami, a i oni oko nas, više uživali u svom vremenu! Wellness je osjećati se i izgledati bolje! Wellness je stanje dobrog fizičkog i mentalnog dobrostanja, a održava se pravilnom opširnije »

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani pripadaju u jednu od grupa hrane za posebne prehrambene potrebe (“dijetetski proizvodi i dodaci prehrani”). To je hrana posebnog sastava ili posebnog načina proizvodnje, različita od uobičajene hrane upravo zbog prehrambenih svojstava i namjene. opširnije »

Formula 1 Sport

Zdrav nutriconistički shake za sportaše. Formula 1 Sport sadrži 219 kalorija po porciji kako bi vam pomogla upravljati sa vašim unosom kalorija. opširnije »

Osnovni podaci o napitku od zobi, jabuka i vlakana • 62% Članova smatra da napitak od zobi, jabuka i vlakana ima veliku prednost u usporedbi s drugim prizvodima koji sadrže vlakna. • Članovi su češće navodili da bi kupili Zob, jabuke i vlakna uz druge proizvode koji sadrže vlakna nego što su izjavili da bi taj proizvod kupili umjesto drugih proizvoda s vlaknima, što ukazuje na potencijal opširnije »

 

Napitak od zobi, jabuka i vlakana

Osnovni podaci o napitku od zobi, jabuka i vlakana

• 62% Članova smatra da napitak od zobi, jabuka i vlakana ima veliku prednost u usporedbi s drugim prizvodima koji sadrže vlakna.
• Članovi su češće navodili da bi kupili Zob, jabuke i vlakna uz druge proizvode koji sadrže vlakna nego što su izjavili da bi taj proizvod kupili umjesto drugih proizvoda s vlaknima, što ukazuje na potencijal za postupno povećanje prodaje ovog proizvoda.
• Sastojci i učinkovitost smatraju se najvažnijim značajkama.
• Većina Članova ipak je dala prednost okusu jabuke pred proizvodom bez arome ili s drugim okusom.
Pogledajte sve vezano za ovaj proizvod.

Zob, jabuke i vlakna

Napitak od zobi, jabuke i vlakana je ukusno i jednostavno rješenje za povećanje dnevnog unosa vlakana i pomoć pri održavanju zdrave probave*

Ključne prednosti

  1. 5 g vlakana po porciji
  2. 6 prirodnih izvora vlakana
  3. 18 kcal po porciji
  4. Ne sadrži šećer**
  5. Bez umjetnih zaslađivača
  6. Sadrži topiva i netopiva vlakna
  7. Pomiješajte s vodom ili dodajte u vaš omiljeni Formula 1 shake

Kako vam može pomoći?

Napitak od zobi, jabuke i vlakana može vam pomoći da dosegnete preporučeni dnevni unos vlakana (za odrasle je to 25 g dnevno)***.

Korištenje

Jednu mjericu (6,8 g) pomiješajte sa 150 ml vode ili dodajte u svoju omiljenu mješavinu za shake.

Ovaj proizvod uzimajte u okviru uravnotežene i raznolike prehrane, kao dio zdravog, aktivnog načina života.

*vlakna iz zrna zobi doprinose povećanju volumena stolice.
** Sadrži 0,1 g šećera u prirodnom obliku.
***EFSA Panel diskusija o dijetetskim proizvodima, prehrani i alergijama  (NDA).EFSA Journal 2010; 8(3):1462.

Print Friendly, PDF & Email