Doručak ili ne..??

Vaš doručak može utjecati na to kako razmišljate, kako se osjećate i kako postupate. Doručak na bazi jednostavnih ugljikohidrata. Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Počinje li vaš dan s bijelim kruhom, zašećerenim žitnim opširnije »

Što je to wellness?

Svakoga dana tražimo nešto što će nam pomoći da se osjećamo bolje, kako bi i mi sami, a i oni oko nas, više uživali u svom vremenu! Wellness je osjećati se i izgledati bolje! Wellness je stanje dobrog fizičkog i mentalnog dobrostanja, a održava se pravilnom opširnije »

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani pripadaju u jednu od grupa hrane za posebne prehrambene potrebe (“dijetetski proizvodi i dodaci prehrani”). To je hrana posebnog sastava ili posebnog načina proizvodnje, različita od uobičajene hrane upravo zbog prehrambenih svojstava i namjene. opširnije »

Formula 1 Sport

Zdrav nutriconistički shake za sportaše. Formula 1 Sport sadrži 219 kalorija po porciji kako bi vam pomogla upravljati sa vašim unosom kalorija. opširnije »

Osnovni podaci o napitku od zobi, jabuka i vlakana • 62% Članova smatra da napitak od zobi, jabuka i vlakana ima veliku prednost u usporedbi s drugim prizvodima koji sadrže vlakna. • Članovi su češće navodili da bi kupili Zob, jabuke i vlakna uz druge proizvode koji sadrže vlakna nego što su izjavili da bi taj proizvod kupili umjesto drugih proizvoda s vlaknima, što ukazuje na potencijal opširnije »

 

Piletina estragon

Za 2 osobe.

Estragon (zmijina trava) ovom receptu daje okus umaka béarnaise bez kalorija!

Sastojci:

  • 2 polovice pilećih prsa očišćenih od kostiju i kože
  • 1/4 čajne žličice soli
  • 1 jušna žlica svježeg estragona
  • 1/2 šalice pilećeg temeljca s malo soli
  • 1 jušna žlica senfa Dijon

Upute:

Piletinu posoliti i začiniti estragonom. U teflon tavi s malo ulja pržiti piletinu po 3 minute sa svake strane na srednje jakom plamenu, dok ne posmeđi. Pileća prsa izvaditi na tanjur i odložiti. U tavu dodati temeljac i promiješati sve što je ostalo na dnu tave. Dodati senf i kuhati uz miješanje dok ne ispari tekućina i umak se zgusne, oko 3 minute. Vratiti piletinu u tavu i pomiješati s umakom.

 

Hranjive vrijednosti po porciji:

 

Kalorije Proteini Masti Ugljikohidrati
150 28 g 3.5 g 0 g
Print Friendly, PDF & Email