Doručak ili ne..??

Vaš doručak može utjecati na to kako razmišljate, kako se osjećate i kako postupate. Doručak na bazi jednostavnih ugljikohidrata. Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Počinje li vaš dan s bijelim kruhom, zašećerenim žitnim opširnije »

Što je to wellness?

Svakoga dana tražimo nešto što će nam pomoći da se osjećamo bolje, kako bi i mi sami, a i oni oko nas, više uživali u svom vremenu! Wellness je osjećati se i izgledati bolje! Wellness je stanje dobrog fizičkog i mentalnog dobrostanja, a održava se pravilnom opširnije »

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani pripadaju u jednu od grupa hrane za posebne prehrambene potrebe (“dijetetski proizvodi i dodaci prehrani”). To je hrana posebnog sastava ili posebnog načina proizvodnje, različita od uobičajene hrane upravo zbog prehrambenih svojstava i namjene. opširnije »

Formula 1 Sport

Zdrav nutriconistički shake za sportaše. Formula 1 Sport sadrži 219 kalorija po porciji kako bi vam pomogla upravljati sa vašim unosom kalorija. opširnije »

Osnovni podaci o napitku od zobi, jabuka i vlakana • 62% Članova smatra da napitak od zobi, jabuka i vlakana ima veliku prednost u usporedbi s drugim prizvodima koji sadrže vlakna. • Članovi su češće navodili da bi kupili Zob, jabuke i vlakna uz druge proizvode koji sadrže vlakna nego što su izjavili da bi taj proizvod kupili umjesto drugih proizvoda s vlaknima, što ukazuje na potencijal opširnije »

 

Otkrijte sportaša u sebi

herbalife_fit_big

Uključite se u ovaj zabavni skupni  izazov kako biste stekli formu i naučili o dobroj prehrani!
Kontaktirajte me da biste dobili BESPLATNU procjenu wellnessa i već danas počeli vježbati s nama.

Pozivamo vas da otkrijete kako uz zabavu biti aktivan bez obzira na kondiciju.

Već danas počnite vježbati s nama i dobit ćete:

• BESPLATNU ocjenu wellnessa
• Određivanje ciljeva i osobni plan
• Osobnu i skupnu podršku
• Edukaciju o prehrani

Već danas se prijavite za zabavno druženje koje će unijeti dinamiku u vaš život!

BUDITE ZDRAVIJI,
BUDITE AKTIVNI,
ZABAVITE SE!

Print Friendly, PDF & Email