Doručak ili ne..??

Vaš doručak može utjecati na to kako razmišljate, kako se osjećate i kako postupate. Doručak na bazi jednostavnih ugljikohidrata. Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Počinje li vaš dan s bijelim kruhom, zašećerenim žitnim opširnije »

Što je to wellness?

Svakoga dana tražimo nešto što će nam pomoći da se osjećamo bolje, kako bi i mi sami, a i oni oko nas, više uživali u svom vremenu! Wellness je osjećati se i izgledati bolje! Wellness je stanje dobrog fizičkog i mentalnog dobrostanja, a održava se pravilnom opširnije »

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani pripadaju u jednu od grupa hrane za posebne prehrambene potrebe (“dijetetski proizvodi i dodaci prehrani”). To je hrana posebnog sastava ili posebnog načina proizvodnje, različita od uobičajene hrane upravo zbog prehrambenih svojstava i namjene. opširnije »

Formula 1 Sport

Zdrav nutriconistički shake za sportaše. Formula 1 Sport sadrži 219 kalorija po porciji kako bi vam pomogla upravljati sa vašim unosom kalorija. opširnije »

Osnovni podaci o napitku od zobi, jabuka i vlakana • 62% Članova smatra da napitak od zobi, jabuka i vlakana ima veliku prednost u usporedbi s drugim prizvodima koji sadrže vlakna. • Članovi su češće navodili da bi kupili Zob, jabuke i vlakna uz druge proizvode koji sadrže vlakna nego što su izjavili da bi taj proizvod kupili umjesto drugih proizvoda s vlaknima, što ukazuje na potencijal opširnije »

 

Rebuild Strength

 Visokoproteinsko piće za oporavak i korištenje nakon snažnog treninga.

KLJUČNE PREDNOSTI

rebuild_strength

  • Za korištenje nakon anaerobnog vježbanja
  • Sadrži 25g proteina koji doprinosi rastu i održavanju čiste mišične mase, pružajući protein umornim mišičima
  • Željezo doprinosi normalnoj energiji u metabolizmu, formacije crvenih krvnih zrnaca i prijenosu kisika u organizmu
  • Bez umjetnih boja, okusa ili zaslađivaća
  • Kazein i proteini sirutke su oboje visoko kvalitetni proteini i prepoznati su po njihovom sjajnom udjelu amino kiselina

TKO MOŽE IMATI KORISTI OD REBUILD STRENGTH PROIZVODA?

  • Svatko tko podiže težinu u teretaniAnyone who lifts weights at the gym
  • Sportaš nakon vježbanja
  • Nogometaš koji teži izgraditi čistu mišičnu masu
  • Svatko kome je potreban visok udio proteina

KORIŠTENJE

Pomješajte sadržaja do pete razine lopatice (50g) u 250ml vode. Dobro promješajte. Koristite unutar 30 minuta nakon anaerobnih aktivnosti.

Ovaj proizvod trebao bi biti korišten kao dio uravnotežene i raznovrsne prehrane u liniji sa uravnoteženim životnim stilom.

Jamčimo da je svaki proizvod iz svake pošiljke provjeren na zabranjene sastojke od nezavisne treće strane. Za vašu sigurnost, proizvodi mogu biti praćeni preko broja pošiljke na proizvodu i provjereni na www.koelnerliste.com

Print Friendly, PDF & Email