Doručak ili ne..??

Vaš doručak može utjecati na to kako razmišljate, kako se osjećate i kako postupate. Doručak na bazi jednostavnih ugljikohidrata. Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Počinje li vaš dan s bijelim kruhom, zašećerenim žitnim opširnije »

Što je to wellness?

Svakoga dana tražimo nešto što će nam pomoći da se osjećamo bolje, kako bi i mi sami, a i oni oko nas, više uživali u svom vremenu! Wellness je osjećati se i izgledati bolje! Wellness je stanje dobrog fizičkog i mentalnog dobrostanja, a održava se pravilnom opširnije »

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani pripadaju u jednu od grupa hrane za posebne prehrambene potrebe (“dijetetski proizvodi i dodaci prehrani”). To je hrana posebnog sastava ili posebnog načina proizvodnje, različita od uobičajene hrane upravo zbog prehrambenih svojstava i namjene. opširnije »

Formula 1 Sport

Zdrav nutriconistički shake za sportaše. Formula 1 Sport sadrži 219 kalorija po porciji kako bi vam pomogla upravljati sa vašim unosom kalorija. opširnije »

Osnovni podaci o napitku od zobi, jabuka i vlakana • 62% Članova smatra da napitak od zobi, jabuka i vlakana ima veliku prednost u usporedbi s drugim prizvodima koji sadrže vlakna. • Članovi su češće navodili da bi kupili Zob, jabuke i vlakna uz druge proizvode koji sadrže vlakna nego što su izjavili da bi taj proizvod kupili umjesto drugih proizvoda s vlaknima, što ukazuje na potencijal opširnije »

 

Doručak ili ne..??

Vaš doručak može utjecati na to kako razmišljate, kako se osjećate i kako postupate.

Doručak na bazi jednostavnih ugljikohidrata

Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Počinje li vaš dan s bijelim kruhom, zašećerenim žitnim pahuljicama ili pecivima? Te vam namirnice mogu dati kratkotrajni nalet energije, no ne sadrže proteine, vlakna, vitamine niti minerale koji su potrebni vašem organizmu. Nedugo nakon što ste jeli primijetit ćete da vam energija opada i da počinjete osjećati umor, pa posežete za nezdravim grickalicama koje mogu dovesti do povećanja tjelesne težine.

Saznajte više o Herbalifeovom rješenju za Uravnotežen doručak.

Bez doručka

Nema kalorija, nema hranjivih tvari, nema proteina. Imate li običaj preskakati doručak, a onda potrebnu energiju dobivati iz grickalica? Preskakanje doručka znači da vaš organizam mora iskorištavati pričuve hranjivih tvari i vode, koje su se iscrpile preko noći. Zbog toga možete osjećati umor, razdražljivost i možete biti skloniji posezanjem za slatkim grickalicama da biste podigli razinu energije.

Saznajte više o Herbalifeovom rješenju za uavnotežen doručak.

Nutricionistički potpun uravnotežen doručak

Uravnotežene kalorije, uravnotežene hranjive tvari, uravnoteženi proteini. sadrži li doručak ispravnu mješavinu hranjivih tvari, energija će se oslobađati polako, dulje ćete se osjećati sitima i lakše ćete kontrolirati težinu jer ćete imati manje potrebe jesti između obroka. Uz dobru ravnotežu ugljikohidrata, proteina i masti veća je vjerojatnost da ćete se osjećati zadovoljni, zdravi i puniji energije za sve što vam donosi dan!

Saznajte više o Herbalifeovom rješenju za uravnotežen doručak.


Što nutricionisti preporučaju za doručak?

“Trebate dobar izvor složenih ugljikohidrata i dovoljno proteina, vitamina i minerala, kako bi vaš dan započeo na najbolji mogući način. Shake Herbalife F1 sadrži sve hranjive tvari koje su vam potrebne za održavanje energije, dulji osjećaj sitosti i maksimalno zdravlje.” – –
Luigi Gratton, mag. javnog zdravlja, Podpredsjednik za edukaciju o prehrani, Herbalife.

Pripremite ga onako kako najviše volite.!!


Print Friendly, PDF & Email